Про компанію

Цеппелін Україна успішно проводить відновлення двигунів та інших компонентів

Вже понад шість років Цеппелін Україна ремонтує двигуни та інші великі компоненти на базі центру по відновленню компонентів (Component Rebuild Center) в м. Горішні Плавні Полтавської області. Це виробнича лінія, що представляє собою новітнє технологічне обладнання для механічної обробки, монтажу та тестування. Як годинниковий механізм виробничі процеси розраховані до хвилин, регламентовані витрати часу і матеріалів, склад супутніх запчастин, обладнання світового класу.

news1.png

Крім двигунів кар'єрних самоскидів і бульдозерів, тепер ми успішно здійснюємо капремонти двигунів сільськогосподарської техніки. Швидкість, надійність, гарантія - три невід'ємних складових, які особливо важливі в сільськогосподарському бізнесі. Ми тестуємо двигун з повним навантаженням прямо в майстерні - ви отримуєте відновлений за всіма стандартами компонент в узгоджений термін.

news2.png

Основа Виробничо-технічної бази - це стенд для випробування двигунів (Engine Test Stand) з повною системою охолодження. В основу роботи стенду випробування двигунів покладена динамометрична система, що дозволяє безпечно створювати контрольоване навантаження на двигун. При використанні динамометричної системи двигун може коректно працювати в рамках всього діапазону потужності без необхідності введення його в експлуатацію. Недоліки збірки можуть бути виявлені ще до того, як двигун встановлений на шасі, і фактична оцінка робочого стану двигуна може бути проведена заздалегідь.

news3.png

При завчасному плануванні капремоту доступні додаткові знижки. Більше інформації можна отримати у наших представників з продажу запчастин і сервісу.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин