Про компанію

Аграрії Львівщини отримали 3 німецьких трактора

10 березня корпорація «Цепелін Україна» передала 3 трактора Fendt з повною комплектацією, системою Profi plus компанії «Агро ЛВ Лімітед» у Львівській області.

Це перші трактори марки Fendt для «Агро ЛВ Лімітед», тому сьогодні для операторів на базі компанії в Кам'янка-Бузькому районі Львівської області інженери проводять глибокі навчання та огляди тракторів, після закінчення яких працівники отримають сертифікати.

«Цеппелін Україна» співпрацює з «Агро ЛВ Лімітед» вже 5 років. Тільки в минулому році «Цеппелін Україна» поставила в компанію 11 тракторів Challenger.

Протягом останніх двох років компанії працюють на особливих умовах за нетиповою для України схемою: нова техніка надається з повним гарантійним пакетом, сервісним обслуговуванням на 3 роки, а після закінчення цього терміну техніку забирає дистриб'ютор і продає на ринку як вживану.



«Таким чином протягом всієї експлуатації забезпечується повна діагностика, яка передбачає поломки до того, як вони трапляються. Кожні 500 мотогодин проба масла з трактора відправляється в німецьку лабораторію. Якщо цього не робити, техніка стоятиме в полі. Потрібна постійна комунікація з операторами і коригування їх роботи, яке проводиться трьома сервісними бригадами», - розповідає керівник підрозділу продажів сільгосптехніки корпорації «Цеппелін Україна» Абу Хадід Фарід Салаховіч.

Більш детально інформація про техніку представлена в розділі Трактори.

Джерело: Латіфундист
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин