Про компанію

Fuse Connected Services – надійний контакт з сервіс-центром

Корпорація AGCO особливу увагу приділяє розробці сервісних продуктів, які покликані забезпечити виняткову якість сервісного обслуговування техніки протягом усього терміну її експлуатації. Так система Fuse Connected Services дозволяє підприємствам агропромислового комплексу безпосередньо звертатися до регіональних дилерів AGCO/Fendt за допомогою телеметричної системи AgCommand. Результатом використання даного продукту є множинні переваги, що досягаються за рахунок масштабного інформаційного потоку даних про техніку, експлуатованої на сільськогосподарському підприємстві.

Стратегія Fuse забезпечує надійний канал зв'язку між експлуатованою технікою аграрного підприємства і комп'ютером, керуючим парком сільськогосподарської техніки. Окрема система Fuse Connected Services створена для того, щоб поширити цей зв'язок і на дилерів AGCO/Fendt, що сприятиме розвитку взаємовигідних довгострокових відносин дилера і власника техніки. З дозволу клієнтів, за допомогою системи управління парком техніки AgCommand, сервісна служба регіонального дилера отримує доступ до даних про роботу сільгосптехніки. Таким чином, дилер має можливість перегляду та аналізу помилок обладнання та моментального отримання повідомлень про несправності в роботі машин для їх своєчасного і ефективного усунення. Даний підхід дозволяє значною мірою підвищити працездатність техніки і скоротити час непланових простоїв.


Крім усього іншого, завдяки Fuse Connected Services клієнти можуть отримати доступ до розширених пакетів сервісних послуг, що містять навчання операторів, міжсезонну перевірку (дефектування) техніки, оновлення використовуваного ПЗ та інших робіт з обслуговування техніки. Аналізуючи одержувані дані, дилер допоможе оцінити показники продуктивності індивідуально для кожної техніки, провести їх порівняльний аналіз і знайти шляхи підвищення ефективності роботи всього підприємства в цілому.


Завдяки використанню стандартного інтерфейсу API, AgCommand може бути інтегрована з технікою і системами телеметрії виробництва інших компаній. При цьому в роботі може бути задіяне використовуване раніше на підприємстві програмне забезпечення, за умови його сумісності з інтерфейсом API.

Ознайомитися з умовами надання послуг з обслуговування ви можете в розділі "Сервіс та ремонт сільськогосподарської техніки".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин