Про компанію

Огляд інноваційних технологій Fendt для розумного фермерства

Огляд інноваційних технологій Fendt для розумного фермерства
Varioterminal

Fendt Varioterminal – це ISOBUS-термінал із світлодіодним підсвічуванням, який поєднує функції керування трактором і навісним обладнанням. Проста і практична конфігурація дисплея може відображати на дисплеї головний екран, дві половинки різних екранів, а також чотири окремих екрани для чотирьох різних функцій. Через Varioterminal є можливість управляти відеокамерою або ж використовувати його як агронавігацію.

Дисплей Varioterminal сенсорний, виготовлений з міцного скла та має роздільну здатність 800 x 600 пікселів, а 16 мільйонів кольорів забезпечують чітке зображення, навіть в нічному режимі.

Fendt VarioGuide з Contour Assistant

VarioGuide – інноваційна технологія автоматичного водіння техніки Fendt дозволяє працювати з максимальною точністю. Є дві версії приймачів NovAtel або Trimble.

Fendt VarioGuide з Contour Assistant робить вашу роботу ще легше і результативніше завдяки новим різновидам ліній VarioGuide - Contour Segments і Single Track. Разом з Contour Segments вам вдасться одночасно використовувати різні лінії. Трактор автоматично переходить на необхідний маршрут, орієнтуючись на поточний напрямок руху і розташування. В ході роботи на розворотних лініях система автоматичного водіння забезпечує оператору безцінну допомогу.

Fendt Connect

Відстежуйте з Fendt Connect відомості вашої техніки на своєму ПК або смартфоні, враховуючи:

Відстежуйте відомості вашої техніки на своєму ПК або смартфоні, враховуючи:

  • розміщення техніки і шлях;
  • витрату пального і швидкість;
  • час функціонування;
  • завантаження машини;
  • повідомлення про помилки;
  • наближення планового обслуговування і ін.
Огляд інноваційних технологій Fendt для розумного фермерства
Огляд інноваційних технологій Fendt для розумного фермерства
Smart Connect

Додаток Smart Connect дозволяє візуалізувати характеристики техніки в режимі онлайн без збереження даних.

Fendt VarioDoc

Польові відомості зберігаються в базі даних за допомогою системи документування VarioDoc. VarioDoc Pro дозволяє реєструвати положення обладнання на основі координат GPS і надає передачу відомостей майже в теперішньому часі.

Джойстик Power

Джойстик Power оснащена двома кнопками системи управління на розворотних смугах Variotronic TI, двома кнопками круїз-контролю і збережених оборотів двигуна. Varioterminal 7 гарантує ідеальну видимість.

Джойстик Profi

Джойстик Profi оснащений чотирма кнопками для системи управління на розворотних смугах Variotronic TI, дві кнопки круїз-контролю, дві кнопки збережених оборотів двигуна і кнопки управління двома гідравлічними клапанами. Varioterminal 10.4 обладнаний двома входами для камер.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин