Про компанію

Оновлення комбайну Fendt IDEAL

Оновлення комбайну Fendt IDEAL

Компанія Fendt, яка є частиною корпорації AGCO, оновила зернозбиральну техніку IDEAL. Техніка стала легкодоступною величезним переліком допоміжних функцій для системи ведення в дорозі та розподілу матеріалу.

Завдяки технології ведення по колії підвищується продуктивність техніки і точність в процесі оброблення ґрунту. Застосовуючи ведення по шляху з коригувальним оповіщенням RTK, зони піддаються обробленню по заданих шляхах повністю всім автопарком і без перебоїв в дорозі. На даний момент допустимо редагування в режимі Controlled Traffic Farming за допомогою VarioGuide зі звуком RTK.

Власники Fendt IDEAL ось уже на протязі декількох років можуть оснащувати свою техніку безпосередньо на виробництві системою управління гусеницями VarioGuide і приймачем від NovAtel або Trimble. Тепер також доступний до замовлення коригувальний сигнал RTK, який забезпечує точність контролю до двох сантиметрів безпосередньо з заводу.

Крім цифрових інновацій асортимент шин для моделей Fendt IDEAL 7 і Fendt IDEAL 8 був збільшений з метою забезпечення безпечної дороги.

Розмір шин 710/70 R42 гарантує безпечне переміщення навіть по вузькому дорожньому полотну і обмеженим місцевостям і виготовлені відповідно до євростандартів. Fendt IDEAL 7 і Fendt IDEAL 8 приходять до зовнішньої ширини, яка становить менше 3.30 метрів з підвищеною площею взаємодії. Всі минулі моделі шин також залишилися.

Крім того, виробництво переробило очищувальну систему Fendt IDEAL 9, що забезпечує ще більшу продуктивність техніки завдяки збільшенню очищення. У вдосконаленій системі очищення зерно проникає на верхнє решето за допомогою двох зігнутих подвійних ступенів падіння. Така конфігурація сприяє збиранню важких зерен внизу, а легкі згідно із законами фізики залишаються у верхній частині.

Сходи з вигнутою конфігурацією забезпечують більш широкий повітряний потік. Це дозволяє значно підвищити приплив повітря і зробити його очищення ще більш якісним. За допомогою двох ступенів падіння більший обсяг продукту може бути відділений на першому місці. Інші незернові частки відділяються в іншу частину. Очищення поділено на 4 відділення. Дві скатні дошки забезпечують рівномірність розподілу і навантажень дошки.

Розподільник продукту ActiveSpread SwingFlow був підібраний спеціально для специфічних умов збирання врожаю.

Зернозбиральна техніка Fendt IDEAL на даний момент може бути виготовлена в традиційній версії центральної телеметричної системи Fendt Connect, що забезпечує управління парком техніки і оптимізує їх налаштування незалежно від місця розташування.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин