Про компанію

Трактор Massey Ferguson MF 8737: максимальна потужність – для важких робіт

5 травня компанія «Цеппелін Україна» провела демонстрацію 370-сильного колісного трактора Massey Ferguson MF 8737 у фермерському господарстві «Явір» (с. Рокита, Великобагачанський р-н, Полтавської обл.). Дана модель являється флагманом компанії Massey Ferguson та призначена для найважчих, тягових сільськогосподарських робіт.



Керівник господарства «Явір», яке стрімко розвивається, не збирається зупинятися на досягнутому та орієнтується на результат,  тому вирішив поповнити свій технічний парк трактором високої потужності. Такою є модель MF 8737, яка прийшла на ринок України замість вже давно знайомого Massey Ferguson 8690. Під капотом у цього французького красеня – двигун, об’ємом 8,4 літра, з потужністю 370 к.с. Але навіть при таких показниках він забезпечує виняткову економію палива.

Оскільки окрім прожажу тракторів, «Цеппелін Україна» пропонує і ґрунтообробне обладнання, якість роботи MF 8737 демонстрували з дисковою, Х-подібною, 9-ти метровою бороною Challenger 1435-30, добре відомою під назвою Sunflower. Українські аграрії вже не перший рік використовують її, тому знають, що для роботи з подібним широко-захватним причіпним агрегатом – потрібен трактор з потужністю не менше 350 к. с.



Під час демонстрації, трактор MF 8737 працював з бороною на швидкості до 13 км/год, а глибина обробітку ґрунту становила 13-15 см. Варто зазначити, що робота відбувалася у складних умовах: поле було з великою кількістю пожнивних залишків кукурудзи, із нерівномірною, горбистою поверхнею. Проте, незважаючи на це, трактор з мінімальною пробуксовкою та високими показниками швидкості справився із завданням.

Досягти таких блискучих показників вдалося завдяки безступеневій трансмісії Dyna-VT, яка дозволяє заглиблювати агрегат із самого початку гону. Максимальне тягове зусилля забезпечує вага трактора (до 15 т) в поєднанні з високим показником зчеплення з ґрунтом. Замовник також високо оцінив економічність, продуктивність, маневреність і плавність ходу машини. У результаті чого –  у цьому господарстві ведуться переговори щодо купівлі даної моделі трактора.



Детальну інформацію про можливості, переваги та технічні характеристики усієї лінійки Massey Ferguson ви можете дізнатися у кваліфікованих спеціалістів компанії «Цеппелін Україна» за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин