Про компанію

Вигідні умови фінансування від компанії Цеппелін Україна

Для сільськогосподарських підприємств, які збираються доповнити свій автопарк спецтехніки вже в цьому році, компанія Цеппелін Україна та її партнери пропонують вигідні умови фінансування: кредит та лізинг.

Розглянемо докладніше процедуру придбання спецтехніки в кредит:

Припустимо, вам потрібен новий трактор Fendt, але капіталу на покупку машини недостатньо. Тоді ви маєте звернутися до спеціалістів компанії Цеппелін Україна із запитом про позику та пакетом необхідних документів, перелік яких можна дізнатися за телефоном 0 800 300 350.


Надані документи передаються до банку - партнера. На основі їх аналізу у фінансовій структурі повинні переконатися, що ви зможете виплачувати кредит (ваша платоспроможність). Якщо рішення позитивне, банк і позичальник (тепер це ви) укладають договір. У ньому вказуються термін, відсотки, перший внесок, права, обов'язки і відповідальність сторін.

Так, ви купуєте трактор Fendt. Банк не втручається в процес оформлення, сервісу і обслуговування спецтехніки. Головне від Вас - вчасно погашати борг і не забувати, що ви хоч і власник, але машина в заставі у банку. Тобто, ви не маєте права її продати, подарувати або обміняти.

Переваги придбання сільскогосподарської техніки в кредит:

  • Можна придбати машину, не маючи капіталу.
  • Вигідні умови: наш партнер «Райффайзен Банк Аваль» пропонує програму фінансування спецтехніки до 60 місяців в гривні. Аванс становить 20%.
Зверніть увагу, що на весь модельний ряд техніки брендів Fendt, Massey Ferguson, Challenger від офіційного дилера AGCO Corp. - Цеппелін Україна, банк пропонує пільгову відсоткову ставку - 18%.
  • Початковий внесок: від 20% (для самохідної техніки) та від 30% (для причіпної техніки).
  • Валюта кредиту: гривня.

Дізнатися більше про вигідні умови придбання спецтехніки можна на сторінці фінансування.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин