Про компанію

Переваги лізингу сільськогосподарської техніки

Для успішного ведення сільськогосподарської діяльності сьогодні немає необхідності в придбанні у власність дорогої техніки. Достатнім стане її тимчасово оформлене використання, що особливо актуально при відсутності фінансових коштів на придбання.

Завдяки системі лізингу, необхідна для виконання робіт, сільськогосподарська техніка купується у тимчасове користування за відповідну орендну плату. Сьогодні в лізинг може бути представлена не тільки техніка у вигляді тракторів, комбайнів, причепів, а й будь-яке інше важливе для роботи обладнання. Таке рішення може бути особливо актуальним для сільськогосподарських підприємств, що розвиваються та невеликих фермерських господарств.


Безперечними перевагами лізингу є:

  • невеликий авансовий платіж;
  • можливість укладення договору на досить тривалий термін;
  • можливість внесення оплати з урахуванням сезону проведення сільськогосподарських робіт;
  • відстрочка платежів при несприятливих для виконання робіт погодних умовах.

Придбання необхідної високоякісної техніки в лізинг дозволяє направити вільні фінансові кошти на придбання сировини або задоволення інших потреб. Крім того, платежі по лізингу мають відношення до собівартості, а значить, їх здійснення призводить до зниження оподаткування. А в разі якщо техніка, що купується в лізинг, залишається на балансі орендодавця, це звільняє орендаря від необхідності платити за неї податки.

В даний час лізинг вважається прекрасною альтернативою банківському кредиту, адже не вимагає в якості забезпечення надання застави. Для діючих підприємств отримання в лізинг сучасної сільськогосподарської техніки стає ефективним інструментом проведення фінансової оптимізації, що дозволяє розпоряджатися такою технікою до погашення всієї її вартості в повному обсязі. Це дозволяє скоротити витрати і підвищити якість врожаю, економити на ремонті техніки, отримувати прибуток і ефективно вирішувати ті чи інші поточні завдання.

Таким чином, лізинг сільськогосподарських технічних засобів - це цілком економічний варіант для ведення сільського господарства, вигідний і сільгоспвиробникам, і лізингодавцям, а також продавцям.


Для отримання докладної інформації про умови фінансування компанією Цеппелін Україна, перейдіть у розділ Фінансування або зателефонуйте фахівцям за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин